Poze spion: noul BMW Seria 6 cabrio reperat in SUA

Viitoarea generatie BMW Seria 6 cabrio a aparut pe neasteptare pe teritoriu american, in statul Pennsylvania.Cei de la Kilometer Magazine au reperat un prototip de test BMW Seria 6 cabrio in zona rurala. Masina era acoperita de camuflajul cu care ne-am obisnuit, iar plansa de bord era si ea acoperita.

Ca si modelul BMW Seria 6 Coupe Concept dezvaluit la Salonul auto de la Paris, noul sesar cabrio are consolele mai scurte, aripile rotilor mai evazate si este mai lat decat generatia actuala, avand dimensiuni care se incadreaza intre cele ale noului cinciar si ale modelului Seria 7.

Farurile de tip corona ring intalnite la noul Seria 6 Coupe sunt prezente si pe modelul Seria 6 cabrio. Stopurile sunt putin mai mari decat la generatia actuala si beneficiaza de tratamentul cu LED-uri.

Primele rapoarte indicau faptul ca Seria 6 cabrio va fi echipat cu plafon hard-top dar cele mai recente informatii primite confirma un plafon soft-top.

Din punct de vedere al motorizarii, noua Seria 6 va avea o combinatie de motorizari pe benzina si diesel. Varful de gama va fi modelul 640d, propulsat de motorul diesel N57 turbo cu sase cilindri, ce produce 306 CP. Modelul 650i va fi cea mai puternica motorizare oferita, si va fi propulsat de motorul V8 Twin-turbo de 4,4 litri intalnit la celelalte modele BMW 50i.

[Sursa: Kilometer Magazine ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account