Video spion: BMW Seria 4 Coupe F35

Fotografii de poze spion au reperat noul BMW Seria 4 Coupe.

BMW Seria 4 Coupe va fi pus in vanzare anul viitor si pentru a se pregati de lansarea pe piata trece prin etape de teste realizate de inginerii nemti. Vehiculul din videoclipul de mai jos a fost surprins in cadrul unei sesiuni de teste in conditii de iarna. Masina se afla inca la inceputul fazei de teste, lucru indicat de camuflajul masiv.

BMW a impartit pentru prima oara familia de modele Seria 3 in doua categorii distincte. Noul BMW Seria 4 Coupe va permite BMW sa pozitioneze modelele putin mai sus ca pret, pentru a putea concura direct cu modelele oferite de competitori, Audi A5 si Mercedes-Benz SLS, varianta mai mica.

Videoclipul spion ne dezvaluie un design dinamic, cu elemente preluate de la modelul recent dezvaluit Seria 3 F30. Coupe-ul elegant va deveni o alternativa viabila la modelul luxos Seria 6 Coupe, liniile laterale subliniindu-i nu doar sportivitatea, ci si infatisarea mai luxoasa, premium.

Ca si noul Seria 3, si Seria 4 Coupe va fi oferit in trei linii de echipare: Sport, Modern si Luxury. Fiecare din ele va diferi printr-o serie de echipamente si optionale distincte.

Petru a atrage mai multe categorii de clienti, BMW Seria 4 Coupe va fi echipat cu suspensie adaptiva ce va permite reglarea setarilor cu ajutorul unui buton.

La capitolul motorizari, modelele Seria 4 vor beneficia de agregate diesel si pe benzina, cu patru si sase cilindri si turbocompresoare.

BMW Seria 4 Coupe va debuta in primavara anului 2013.

[Randare: TheophilusChin.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account