Poze spion: BMW Seria 3 GT F34 cu eleron retractabil

Au aparut noi poze spion cu viitorul BMW Seria 3 GT F34, reperat din nou in timpul etapei de testare in conditii de iarna. Vehiculul este acoperit tot de camuflajul tipic, dar ne dezvaluie si un mic eleron spate retractabil.

In mod similar celor existente pe MINI Coupe si Roadster, precum si pe alte modele ale altor constructori, eleronul spate de pe F34 se extinde automat la anumite viteze si ofera mai multa deportanta, si prin urmare asigura o stabilitate sporita.

BMW se refera la eleronul spate retractabil ca la o componenta aerodinamica ce va fi prezenta si pe alte modele viitoare.

Componenta este actionata de mici motoare electrice, care nu adauga astfel prea multa greutate intregului pachet.

Pe langa eleronul spate retractabil, pozele spion dezvaluie si un plafon panoramic care se desfasoara pe aproape tot spatiul acoperisului. In afara de aceasta caracteristica unica a treiarului GT, lista de echipamente si optionale va fi similara cu cea de pe BMW Seria 3 Sedan F30.

Masina are o linie laterala mai inalta care infasoara complet masina, si permite plafonului sa fie mai jos si mai suplu. Ramane ideea de baza a unui vehicul GT, aceea de a calatori cu stil si in conditii de lux, dar fara a sacrifica performanta.

BMW Seria 3 GT va mosteni motorizarile de la noul BMW Seria 3 Sedan, asa ca ne asteptam sa vedem in gama si o varianta de varf 335i GT.

BMW Seria 3 GT va fi lansat pe piata in luna martie 2013.

[Sursa: Pixner / BimmerParts-Online.com via BimmerToday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account