Frankfurt Auto Show: MINI Coupe si Roadster

La Salonul Auto de la Frankfurt, standul de prezentare BMW a fost impresionant si in acelasi timp, zona MINI a fost amuzanta, funky si tinereasca.

In acest peisaj perfect, contructorul auto din UK a decis sa dezvaluie „gemeni”. Ambele Coupe MINI si MINI roadster au fost confirmate pentru productie si vor fi lansate la sfarsitul anului 2010.

MINI Roadster Concept preia caracteristicile tipice ale brandului si re-interpreteaza aceste puncte forte unice intr-o maniera noua. Stilul individual, de calitate premium se potriveste perfect cu placerea de a conduce.

mini-coupe-frankfurt-1-655x438

MINI Roadster Concept ar putea fi, eventual, alimentat de motorul biturbo de 1.6 litri deja prezent in MINI Cooper S. Oferind injectie directa pe benzina, aceasta unitate de putere superioara ofera o putere maxima de 128 kW/175 CP si un cuplu maxim de 240 Nm, ce poate creste pentru scurt timp cu functia de overboost la 260 Nm.

Bazat pe caroseria lui John Cooper Works, MINI Coupe Concept masoara 371 cm per ansamblu, 168 cm latime si 135 cm inaltime. Acesta a fost conceput ca un model de doua locuri, care scoate in evidenta ideea unui vehicul roadster MINI, mai degraba decat un coupe. Datorita liniei de proiectare spate, MINI Coupe Concept nu dispune de spatiu de portbagaj, spatiul de depozitare este numai in spatele scaunelor.


Sub capota, MINI Coupe Concept utilizeaza acelasi motor de la JCW, un 1.6 litri cu patru cilindri supraalimentat, care produce 211 CP si 260 Nm de cuplu.

Cele doua noi modele vor adera la deja existentele Hatch si Clubman cabrio pe linia de productie de la uzina Oxford.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account