Galerie foto: BMW Seria 3 2012 la Salonul auto de la Bruxelles 2012

Iata o galerie foto cu noul BMW Seria 3 2012 de la Salonul auto de la Bruxelles, trimisa de un cititor bmwblog.com. Noul Seria 3 F30 a debutat la Salonul auto de la Detroit la inceputul acestei luni si va fi prezentat in continuare la principalele saloane auto din lume.

Designul noului BMW Seria 3 reprezinta o usoara evolutie fata de cel al generatiei anterioare, si preia elemente de la noul Seria 5, cu forme concave si convexe care ii confera o alura sportiva.

BMW a reproiectat si interiorul noului Seria 3. Cabina orientata catre sofer, o valoare de baza BMW, este si mai evidenta in cazul noului Seria 3 F30. Bordul este inclinat spre sofer cu 7 grade. Materialele utilizate la interior seamana cu cele de pe noul Seria 5, cu mici modificari pentru fiecare din liniile de echipare Sport, Modern si Luxury.

Dupa cum se poate observa si in unele din fotografiile de mai jos, pentru BMW Seria 3 este disponibil si pachetul M Sport. Acesta include jante de 18 sau 19 toli, suspensia modificata de BMW M GmbH care coboara garda la sol cu 10 mm, si sistemul de franare cu discuri M Sport.

Trimul BMW Individual High-gloss Shadowline ofera masinii aspectul tipic M. Pentru exterior este disponibila si o nuanta M optionala, Estoril Blue, precum si discuri M Sport vopsite in albastru.

BMW va oferi pachetul M Sport din toamna acestui an.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account