Geneva 2011 – BMW Vision ConnectedDrive – Premiera mondiala

Astazi in cadrul Salonului auto de la Geneva, BMW a dezvaluit cel mai nou si incitant concept al lor: Vision ConnectedDrive. Similar conceptului anterior Vision EfficientDynamics, si cel mai recent studiu BMW prezinta linii de design futuriste care utilizeaza abordarea de tip layering, initiata de proiectul Vision Concept. Conceptul roadster cu doua locuri se caracterizeaza prin liniile tipice de design: capota alungita, console scurte si partea frontala indrazneata si puternica.

Rotile expresive de 20 toli subliniaza si mai mult caracterul dinamic al masinii.

Partea frontala a lui BMW Vision ConnectedDrive prezinta caracteristicile tipice unui design BMW, cu o orientare puternic orizontala, care subliniaza latimea. Grila rinichi si farurile rotunde duble au fost desenate intr-o forma prelungita si confera partii frontale o expresie moderna si dinamica.

Designul de tip layering poate fi observat atat la interiorul cat si la exteriorul masinii, si este completat de o gama intreaga de inovatii care ar putea echipa viitoarele vehicule electrice de serie produse de BMW.

In persoana masina arata impunatoare si atractiva, iar liniile sale de design ies in evidenta printre celelalte masini de la salon. Dispus intr-un setup unic, ca si fratele sau geaman la Salonul auto de la Frankfurt, BMW Vision ConnectedDrive a cucerit audienta.

Vom purta o serie de discutii cu designerii BMW Vision ConnectedDrive, asadar asteptati-va la mai multe detalii in curand!

Articolele publicate la salon va sunt aduse prin amabilitatea COSMOTE, sponsorul nostru la eveniment

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account