BMW va prezenta la Geneva conceptul M8 Gran Coupe

În cadrul salonului auto de la Geneva, care își deschide porțile săptămâna viitoare, BMW va prezenta conceptul M8 Gran Coupe, ce prefigurează viitorul coupe de lux cu patru uși din portofoliul BMW M.

Imaginea care a apărut astazi pe canalele de social media ale constructorului bavarez a aprins imaginația fanilor și a dilatat parcă timpul rămas până în 2019, când M8 Gran Coupe va fi prezentat oficial ca model de serie. Conceptul prefigurat anunță o siluetă stilată, cu linii de forță și pasaje generoase ale roților, precum și deja clasicele portiere fără rame. În plus, conceptul ar putea avea (spre deosebire de versiunea de producție) și mânere inexistente pentru portiere, acestea fiind înlocuite cu zone tactile.

Înainte ca M8 Gran Coupe să fie disponibil ca model de serie, vom avea deja pe piață M8 Coupe și M8 Cabrio, iar așteptările de ordin tehnic sunt ca toate cele trei modele M să beneficieze de propulsorul V8 de sub capota noului BMW M5 (600 CP), precum și de sistemul M xDrive. N-ar fi exclus ca M8-urile să beneficieze din start de propulsorul de pe viitorul M5 cu pachet Competition, crescând puterea undeva la 620-650 CP.

Descoperă colecția de accesorii BMW M:

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account