Geneva 2012: BMW 125i cu piese M Performance

Geneva 2012: BMW 125i cu piese M Performance

La Salonul auto de la Geneva a fost prezentata in premiera gama de accesorii originale BMW, care sunt destinate noului BMW Seria 1 hatchback

Componentele sunt dezvoltate in stransa colaborare cu BMW M si vizeaza trenul de rulare, suspensia, aerodinamica si cabina, si ofera o imbunatatire a dinamicii la rulare, prin cresterea puterii, reducerea greutatii si optimizarea proprietatilor aerodinamice.

BMW 125i Hatchback prezent la standul BMW de la Geneva este „imbracat” cu un pachet aerodinamic BMW M Performance, jante de 19 toli din aliaj, BMW M Performance, sistem de franare BMW M Performance si benzi BMW M Performance. Infatisarea sportiva este accentuata de spoilerul spate, aripioarele spate, capacele oglinzilor exterioare si grila radiatorului in nuanta high-gloss, toate facand parte din programul de accesorii BMW M Performance.

La interior regasim volanul BMW M Performance cu Race Display, benzi de interior in Alcantara/carbon, pedalier BMW M Performance din inox.

Toate componentele programului de accesorii BMW M Performance sunt disponibile individual.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account