Salonul auto de la Detroit 2010: Video – MINI

MINI Salon auto Detroit

Ca orice marca ce se respecta, MINI a prezentat un nou concept la Salonul auto nord-american de la Detroit. Conceptul MINI Beachcomber – un vehicul cu tractiune integrala inspirat din linia Mini Moke si totodata o avanpremiera a viitorului MINI Crossover – a avut premiera mondiala la Detroit saptamana aceasta.

Chiar daca Beachcomber va ramane la stadiul de concept, o serie de elemente de design vor fi intalnite la versiunea de serie, mai putin abordarea „fara usi”, dupa cum a subliniat cineva. Cei de la MINI au mentionat ca modelele vor fi echipate cu usi din material foarte usor (termenul foarte usor a fost subliniat in mai multe randuri de catre BMW, de-a lungul prezentarii), precum si cu un plafon din material textil.

In timp ce vanzarile marcii BMW au avu mult de suferit in SUA anul trecut, MINI s-a descurcat putin mai bine: doar o scadere de 6% in 2009. Dupa cum s-a mentionat si in cadrul conferintei de presa, reteaua de 90 dealeri face ca piata SUA sa fie cea mai atragatoare pentru constructorul britanic.

Programul de test MINI E a fost extins in SUA pentru inca un an.

Videoclipurile de mai jos infatiseaza modelele marca MINI la Salonul auto de la Detroit 2010, precum si inregistrarea conferintei de presa sustinute de Ian Robertson, carismaticul director de vanzari si marketing al BMW.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HO_Wf4Qzza4[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-OOmBq4i8p0[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rQNxK5c-9Yc[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qMmN_EiX__8[/youtube]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account