Geneva 2013: BMW Concept Active Tourer

BMW a adus la Geneva si modelul BMW Concept Active Tourer. Primul BMW cu tractiune fata si primul din familia de modele MPV (multi-purpose vehicle) mici, de familie, care mai sunt denumite si “compacte”), BMW Concept Active Tourer va fi lansat pe piata in doi ani si va concura cu modelul Mercedes-Benz Clasa B.

In forma sa de concept, minivan-ul premium FWD utilizeaza o platforma hibrida de tip plug-in, cu arhitectura eDrive, cuplata cu un motor de 1.5 litri pe benzina, cu trei cilindri.

Puterea totala dezvoltata de acest concept este de 140 kW/190 bhp, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 8 secunde. Viteza maxima este limitata la 200 km/h. Dat fiind ca noul concept sta sub egida programului EfficientDynamics, consumul de combustibil este si mai redus decat ne asteptam, de 1,5 l/100 km, iar emisiile de CO2 sunt de 60 g/km. Bateria litiu-ion poate fi incarcata de la o priza normala si asigura o autonomie de peste 30 km atunci cand masina merge doar cu ajutorul energiei electrice.

Am aflat ca fata de concept, varianta de serie va pastra cel mai probabil 90% din caracteristicile de design, astfel ca ne asteptam ca rezultatul final sa fie o masina eleganta.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account