335i GT 2011 confirmat de BMW

Ce a inceput ca un zvon cu aproape doi ani in urma, a devenit realitate: BMW va introduce un nou model in familia seriei 3: 335i Gran Turismo. Urmand pasii recentului lansat BMW Seria 5 GT si nou confirmatului Seria 1 GT, BMW 335i GT va aparea in showroom-uri in 2011.

Purtand numele intern, V3 sau Progressive Activity Coupe, 335i GT se bazeaza pe noile, usor mai lungi si cost eficiente, platforme modulare, ce vor fi utilizate in noile modele Seria 3, platforme ce pot fi alungite sau micsorate in functie de cerintele masinii. 335i GT va facilitate de o solutionare traditionala a portbagajului, ce prevede o mai mare flexibilitate. Clientul va putea ridica, daca doreste, doar geamul de pe portbagaj, pentru a accesa mai usor zona de depozitare, optiune care se regaseste pe variantele Touring sau SAV.

BMW 335i GT va oferi un lux personalizat marit, la fel cum vedem in prezent pe modelul Seria 5 GT. De asemenea, va oferi locuri spate personalizate, o bancheta optionala sau doua locuri individuale. Seria 3 GT va primi un acoperis panoramic integral, extins de la parbrizul fata pana la cel din sapte, crescand astfel spatiul interior.

bmw-3-series-gt

Surse aproape de BMW, vorbesc despre 335i GT ca fiind o masina foarte dinamica, ce ar putea fi considerata o alternativa la modelul Touring, dar cu un sentiment atasat mult mai personal.

Vehiculele Seria 3 GT vor fi alimentate de motoare diesel si de premiatul motor benzina de 3.0 litri in sase cilindrii turbo, dar propulsoare suplimentare vor fi oferite in functie de diversele piete auto.

BMW 335i GT va concura cu urmatorul Audi A5 Sportback 2010, un concept in cinci usi mult mai alunecos decat traditionalul Audi Avant.

Primul prototip va incepe testele pe drumurile publice, in septembrie si, chiar daca nu s-a confirmat in acest moment, zvonurile spun ca cei de la BMW ar putea prezenta Seria 3 GT ca un concept la Frankfurt Auto Show.

[Sursa: Edmunds | foto: Modtor]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account