BMW M4 GT4 intră în gama BMW Motorsport din 2018

BMW M4 GT4

Cu începere din sezonul 2018, BMW Motorsport va trimite în acţiune succesorul popularului BMW M3 GT4: BMW M4 GT4. Acest automobil apropiat de modelul de serie, bazat pe BMW M4 Coupé, adaugă, în gama de produse BMW Motorsport, un concurent competitiv pentru sectorul GT4 tot mai vast şi continuă tradiţia lungă şi încununată de succes a BMW în cursele pentru clienţi. Nou dezvoltatul model sport GT va efectua primele teste la finalul anului 2016, astfel încât clienţii să aibă un automobil perfect din punct de vedere tehnic disponibil pentru începutul sezonului 2018.

„În prezent, categoria GT4 înregistrează o expansiune, un boom”, a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. „Oferă un motorsport la preţuri accesibile, cu maşini de înalte calitate tehnică şi, prin urmare, atrage un public-ţintă numeros. Pe mapamond am găsit un potenţial enorm pentru echipele BMW private pentru care BMW M4 GT4 este o opţiune. Dezvoltarea unei maşini de curse clasică pentru clienţi – aşa cum este aceasta -, pe care să o oferim echipelor private, a fost dintotdeauna una din competenţele principale ale BMW Motorsport. La fel a fost şi cu modelul anterior, BMW M3 GT4, care încă se află în acţiune în competiţiile internaţionale. BMW M4 Coupé oferă baza ideală pentru noul nostru model GT4. Aceasta este o bază solidă pentru inginerii noştri pentru a reduce decalajul dintre vârful de lance al curselor pentru clienţi, BMW M6 GT3, şi BMW M235i Racing pentru nou veniţi cu o maşină care este foarte sportivă în versiunea de serie. BMW M4 GT4 este conceput perfect pentru a fi utilizat cu uşurinţă de echipele private, care, cu acest model, pot sărbători succese pe mapamond ca ambasadori ai BMW Motorsport.”

BMW M4 GT4

Calitatea de top şi standardele de siguranţă, manevrabilitatea excelentă şi costurile reduse de exploatare au fost premisele la începerea dezvoltării BMW M4 GT4. Întregul tren de rulare, inclusiv electronica, vor fi preluate de la BMW M4 Coupé. Capota din fibră de carbon vine de la BMW M4 GTS, iar BMW M4 GT4 va avea uşi din fibră de carbon, un spliter frontal şi aripă spate speciale pentru motorsport, precum şi sistem de evacuare de curse. Scaunele, frânele şi pedalierul utilizează soluţii transferare de la BMW M6 GT3.

Oferta de a participa, cu BMW M4 GT4, la curse în clasele GT4 existente este deschisă echipelor din întreaga lume. Germania, Europa, America de Nord şi Asia au condiţiile ideale pentru maşină. De asemenea, BMW Motorsport va utiliza noul model pentru a aduce piloţii tineri talentaţi mai aproape de clasa GT3 în cadrul programului BMW Motorsport Junior. Primele maşini urmează să fie livrate clienţilor în a doua jumătate a anului 2017. Prima apariţie competiţională posibilă va fi în cursa de 24 de ore de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), în ianuarie 2018.

Urmărește și testul nostru video cu BMW M4 Coupe pe Transfăgărășan:

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account