AutoKult: Expertul în spălătorie auto mobilă

Vi s-ar părea un lux ca o echipă specializată în igienizarea și cosmetizarea automobilelor să se deplaseze până la domiciliul sau sediul serviciului dumneavoastră, în ziua și la ora pe care le dictați, pentru a vă curăța mașina? Aceasta este întrebarea la care serviciile de spălătorie auto mobilă AutoKult răspund cu un standard înalt de calitate, la prețuri rezonabile.

Conceptul de spălătorie auto mobilă este foarte popular în țările din Europa de Vest, dar devine din ce în ce mai apreciat în România, datorită avantajelor evidente. Iar acest lucru se întâmplă deoarece deseori este greu să alocăm timp în programul nostru zilnic încărcat pentru a merge cu automobilul la spălătorie. Iar acolo putem întâmpina aglomerație, ceea ce înseamnă irosirea unui timp prețios pentru cosmetizarea mașinii. Totodată, serviciile de curățare în grabă pot lăsa de dorit. Din aceste motive prea bine cunoscute de automobiliști, AutoKult propune un pachet de servicii speciale de spălătorie auto, care poate avea loc chiar la locația unde se află clientul într-un anumit moment al zilei. Practic, clientul petrece acest timp mai plăcut sau mai util, nefiind nevoit de exemplu să părăsească fie confortul de la domiciliu, fie responsabilitățile și prioritățile pe care le are în timpul orelor de serviciu. De asemenea, clientul alege ziua și ora la care dorește să beneficieze de serviciile meticulos executate de către echipa AutoKult. Rezervarea se face rapid inclusiv online, accesând site-ul autokult.ro, unde sunt detaliate și diversele promoții. La numărul de telefon 0721.288.909, clienții pot consulta un reprezentant AutoKult pregătit să ofere îndrumare în alegerea serviciilor.

SERVICII DE CALITATE

Igiena și aspectul îngrijit al mașinii nu trebuie să fie un lux. Sunt o necesitate, pentru că până la urmă au legătură cu sănătatea și imaginea atât a șoferului, cât și a mașinii. De aceea, AutoKult oferă o varietate de servicii, propuse în pachete cu prețuri foarte avantajoase. Sunt folosite produse de calitate înaltă și care întrunesc normele de protejare a mediului înconjurător. Iar spălătoria fără apă reprezintă la rândul său un mod de a elimina risipa și este ideală pentru orice spații, precum parcările sediilor de birouri. De asemenea, serviciile sunt executate de specialiștii AutoKult cu scopul de a-i mulțumi și pe cei mai tipicari clienți. Pregătirile de sezon, igienizarea instalației de climatizare, hidratarea tapițeriei din piele, tratamentul hidrofob pentru geamuri, tratamentele de protejare a caroseriei și farurilor cu materiale de etanșare, tratamentele cu ceară sau curățarea atentă a motorului fac parte din lunga listă de servicii dublate de experiența echipei AutoKult.

PROMOȚIE

Pachet curățenie generală (polish și detaliere interior): 450 lei/mașină

Locație: Decathlon Băneasa sau la sediul clientului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account