AGM/Jimco BMW X6 – Probabil cel mai urât BMW din lume

Nu știm dacă are o inimă mare și un suflet bun, dar BMW-ul ăsta este probabil cel mai urât BMW din lume. Totodată, putem spune despre el că este și cel mai modificat BMW din lume. Dar de fapt, nici măcar nu putem fi siguri că-i un BMW.

BMW X6 nu este chiar cea mai bine primită mașină din gama BMW. Mulți au spus că-i urâtă, inutilă și că nu o vrea nimeni. Așa-i la început, toți aruncă cu pietre… Nu este cel mai frumos BMW, nici cel mai practic, dar n-am spune că-i o mașină inutilă. Cel puțin nu după ce am văzut ce au făcut oamenii ăștia cu ea! BMW-uri X6 cu jante lucioase, suspensii sport și body kit-uri agresive am mai văzut, sunt chiar pe toate drumurile, dar unul ca ăsta, mai rar.

AGM BMW X6 (9)

All German Motorsports au construit o mașină pentru cursele din deșert  având la bază un BMW X6. O caroserie de BMW X6 mai exact. Are suspensii mai înalte cu 60 de cm pe puntea față și cu 80 de cm mai înalte pe spate. Sub capotă are un V8 de 750 CP, dar originea sa nu este sigură. Unii spun că ar fi vorba despre un motor de BMW, alții spun că-i un motor GM. De fapt, unii spun că nici măcar nu-i un BMW, ci doar o caroserie de BMW X6 care îmbracă o mașină de competiție. S-ar putea să aibă dreptate.

AGM BMW X6 (16)

Ce-i drept, șasiul este custom, suspensiile sunt Fox, motorul este de competiție și mai are puține în comun cu un motor de stradă. Însă caroseria unui BMW X6 se pretează foarte bine acestui gen de motorsport datorită formei de coupe pe care o are mașina încă din fabrică. Așa cum îl vedem acum pare a fi cel mai urât BMW din lume (dacă ne hotărâm că-i un BMW), dar după ce l-am văzut în acțiune cum taie dunele și străbate aerul nu ne mai interesează deloc cum arată. Important este că avem acum un BMW X6 care se poate lua la trântă în off-road aproape cu oricine. Mai jos aveți un clip pe care vă încurajăm să-l vedeți și să-l asculați. Nu uitați să vă curațați de praf la urmă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account