Automobile Bavaria a lansat MINI Roadster în România

Primul roadster al mărcii MINI, disponibil de la 19.300 euro + TVA
MINI Roadster este al șaselea model din gama MINI

Automobile Bavaria, primul dealer MINI din România, a lansat cel de-al șaselea model al mărcii britanice pe plan local. MINI Roadster este disponibil în patru variante de motorizare, din care trei pe benzină și una diesel. Prețul de achiziție pentru varianta de bază începe de la 19.300 de euro, fără TVA. Gama de motorizări pe benzină are la bază motorul de 1,6 litri în trei variante de putere, de 122, 184 și, respectiv, 211
cai-putere. Versiunea diesel beneficiază de un motor de 2 litri, capabil să dezvolte 143 de cai-putere.

”MINI Roadster este singurul model premium de acest gen în segmentul mașinilor mici. Considerăm că personalitatea acestui model va atrage noi clienți care vor regăsi în modelul Roadster o combinație unică între o mașină decapotabilă cu două locuri și experiența inedită de condus oferită de MINI,” a declarat Gabriela Turcitu, director general adjunct și responsabil de vânzări în cadrul Automobile Bavaria Group.

Vânzările mărcii MINI au crescut cu 27% în primul trimestru din acest an comparativ cu primele trei luni ale anului trecut și au ajuns la 33 de unități. Anul trecut a adus o creștere de 47% pentru vânzările de MINI, cu 140 de unități comercializate în România de Automobile Bavaria.

”Este cea mai importantă lansare pentru MINI în acest an în România și considerăm că are loc într-un moment în care clienții care-și comandă acum mașina se vor putea bucura imediat de calitățile acestui roadster,” a spus Ciprian Bercea, director general adjunct al Automobile Bavaria Group și responsabil de marketing.

MINI Roadster dispune de un soft top robust ce poate fi deschis si închis cu usurintă în mod manual. Specificul de roadster nu a afectat cu nimic practicabilitatea acestui model, care oferă o capacitate a portbagajului de 240 de litri. În ceea ce privește funcțiile de entertainement și comunicare, MINI Roadster poate fi echipat opțional cu sistemul de difuzoare Harman Kardon hi-fi si interfata USB audio. Sistemul MINI Visual Boost cu radio si cel de navigatie sunt afișate pe un ecran color de înaltă rezoluție și care este amplasat central. Mai mult MINI Connected permite posesorilor de terminale Apple iPhone să acceseze serviciile bazate pe internet din interiorul masinii. MINI Connected App oferă posibilitatea utilizării unor functii web radio, Facebook si Twitter.

MINI Roadster și celelalte modele MINI pot fi comandate la dealerii din rețeaua Automobile Bavaria. Concomitent cu lansarea MINI Roadster, Automobile Bavaria Group a inaugurat oficial și centrul BMW din Otopeni, primul sediu BMW construit în România, în urma unei investiții de aproape 2,5 milioane de euro.

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account