MANHART GP3 F350: Un mic diavol tazmanian cu 350 CP!

MANHART GP3 F350 dezvoltă performanțele și exclusivismul modelului de performanță MINI John Cooper Works GP, care este la rândul său produs în serie în doar 3.000 de exemplare.

Noul MINI John Cooper Works GP este cel mai rapid model al mărcii britanice care a fost omologat vreodată pentru şosele. Propulsorul său de 2 litri, cu patru cilindri și tehnologie MINI TwinPower Turbo, dezvoltă în versiunea de serie 306 CP și 450 Nm. Aceste resurse sunt controlate cu ajutorul transmisiei sport Steptronic cu opt trepte și a unui diferenţial blocant mecanic pentru roţile faţă. Rezultatele acestei configurații sunt un sprint 0-100 km/h în 5,2 secunde și o viteză maximă de 265 km/h.

Dar versiunea GP3 F350 concepută de tunerul MANHART descătușează și mai mult din caracterul sportiv al acestui hot-hatch. Motorul a fost convins să producă 350 CP și 530 Nm, folosindu-se o nouă unitate de control electronic de la Beek Auto Racing și un intercooler MANHART făcut de Airtec.

F350 nu va fi ultima evoluție pe care MANHART o pregătește pentru MINI John Cooper Works GP. Tunerul lucrează la obținerea unor stadii superioare de putere, ajutându-se de o admisie din carbon și componente ale evacuării.

CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile și prețurile componentelor tehnice și estetice oferite pentru MANHART GP3 F350.

Amplificarea comportamentului sportiv nu s-a rezumat la creșterea puterii. Garda la sol a fost coborâtă cu 20 mm la puntea față și 15 mm la puntea spate, prin instalarea unor arcuri făcute de specialiștii companiei olandeze AST Suspension. Același producător pregătește pentru MANHART GP3 F350 un sistem de suspensii complet.

Pentru proiectarea lui GP3 F350, MANHART a lucrat cu echipa Beek Auto Racing, care gestionează MINIspeed.eu, unul dintre cele mai mari magazine online dedicate mărcii MINI în Europa. Prin intermediul acestei platforme, MANHART va face disponibile diverse componente pentru John Cooper Works GP, cum ar fi un afișaj digital multifuncțional de la P3Cars, sau elemente pentru exterior și interior din portofoliul Cravenspeed.

Sursa pozelor și informațiilor: manhart-performance.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account