Bimmerfans organizeaza BMW Run – 27 iunie, Iasi-Targu Frumos

Bimmerfans flyer

Clubul Bimmerfans din Iasi se reuneste din nou in weekendul urmator, pentru a pune in practica o actiune frumoasa de sustinere a imaginii de conducatori responsabili a soferilor de masini BMW.

Este vorba de un nou tip de intalnire, denumita „BMW RUN”, prilej cu care se va forma o coloana ce se va deplasa spre Targu Frumos. Ca de obicei, am vrut sa aflam mai multe detalii despre eveniment. Iata ce ne-a declarat Emilian Necula, unul din fondatorii clubului si organizator al intalnirii:

Evenimentul de pe 27 Iunie se doreste a fi o intalnire mai speciala a comunitatii noastre. Am gandit mai demult organizarea unui astfel de mars, insa acum am simtit ca este momentul oportun, datorita multitudinii de evenimente rutiere in care sunt implicati posesorii de BMW.

Intrucat pe drumul european E58, Iasi-Targu Frumos, numit si „Soseaua mortii” au fost in ultimii ani cateva accidente destul de grave in care au fost implicate si BMW-uri am considerat acest traseu cel mai potrivit. Dorim astfel sa schimbam perceptia colectiva indusa asupra posesorilor de BMW si sa aratam ca in cazul nostru soferii de BMW sunt persoane responsabile, care respecta regulile si ceilalti participanti la trafic.

Asadar, posesorii si pasionatii de BMW din Iasi si din imprejurimi sunt asteptati duminica, 27 iunie, in fata Palatului Culturii, la ora 18:00, pentru a demonstra celorlalti participanti la trafic ca un sofer de BMW este un sofer responsabil.

[Sursa: Bimmerfans]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account