AC Schnitzer ACL2 – Paramilitarul

Când războiul devine atât de rece încât cu greu îl mai distingi de pace, trupele de elită ale tuning-ului german vin să încălzească puțin atmosfera.

Tunerii japonezi și cei americani au început să câștige din ce în ce mai mult teren, iar mașinile germane nu sunt străine de atenția lor. AC Schnitzer au decis că este vremea pentru un contraatac și au construit un BMW paramilitar pentru a se avânta în luptele de stradă, unde contactul este full și rănile rămân deschise.

ac-schnitzer-acl2 (14)

Supranumit ACL2, acest BMW Seria 2 antrenat de AC Schnitzer va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, teren neutru unde încep răcelile înainte de războiul cald.

ac-schnitzer-acl2 (10)

Camuflat într-un verde clasic și echipat cu niște jante contrastante, de culoare roșie, ACL2 pare a fi un M235i radicalizat în tabăra de antrenament, dar nu putem ști deocamdată dacă sub capotă ascunde un trei litri supraalimentat ori un 4,4 litri. Ce știm cu siguranță este că dezvoltă 570 CP, cât un M5 sau un M6, și că are un raport de putere/ greutate de 2,5 kg/CP. Sună periculos și arată periculos.

ac-schnitzer-acl2 (8)

Pachetul aerodinamic cuprinde evazări pentru aripile față și spate, evacuare schimbată, difuzor de aer, bară față brăzdată de niște cuțite pe post de splitere, praguri, capotă și un eleron imens care ar putea servi drept heliport pentru o dronă de atac.

ac-schnitzer-acl2 (2)

Interiorul a fost și el tăbăcit cu scaune Recaro, un volan cu trăgaci, pedale sport și tot felul de inserții bărbătești.

ac-schnitzer-acl2 (1)

Mai multe detalii despre AC Schnitzer ACL2 vom afla la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci…stay tuned!

Sursa – AC Schnitzer

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account