BMW este partener oficial SoNoRo 2010

BMW Romania este partener oficial al editiei de anul acesta a festivalului international de muzica de camera SoNoRo, editie desfasurata sub semnul balului si al carnavalului.

Dupa ce a sustinut si anul trecut festivalul SoNoRo, iar anul acesta evenimente precum concertul trupei URMA de la Sala Palatului, concertul de Jazz de la Carturesti din aceasta vara sau reprezentatia oferita de Duke Ellington Orchestra, BMW gaseste un nou prilej de a fi partener al unor evenimente muzicale si culturale de exceptie, si pune astfel la dispozitia organizatorilor o serie de masini, BMW fiind practic masina oficiala a Festivalului Sonoro.

Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo se afla la a cincea editie si are loc intre 31 octombrie si 14 noiembrie la Bucuresti, Iasi si Cluj. In cadrul festivalului vor sustine concerte peste 30 de artisti internationali. Concertele Festivalului SoNoRo, precum si evenimentele conexe (expozitii de fotografie, proiectii video) se desfasoara sub titlul „Un ballo in maschera“ sau „Bal mascat“, repertoriul fiind inspirat din motivul mastilor, balului si al carnavalului.

In centrul programul festivalului se va afla creatia muzicala a lui Frédéric Chopin si Robert Schumann, cu ocazia sarbatoririi a peste 200 de ani de la nasterea artistilor.

Palatul Cotroceni, Cercul Militar National, Palatul Bragadiru sau Ateneul Roman sunt doar cateva din locatiile unde au loc concertele din cadrul festivalului.

Detalii despre programul festivalului gasiti pe site-ul dedicat evenimentului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account