BMW i și Soho House – Asociere hibrid

BMW i Soho House

Toamna trecută, BMW a anunțat parteneriatul dintre BMW i și Soho House. Ca partener global Soho House, BMW i le-a asigurat întreaga flotă auto, livrând modele BMW i3 celor 12 locații Soho House din lume (Europa și America de Nord). Ideea a fost dezvoltarea unui parteneriat a două branduri care împărtășesc aceleași interese. „Atât BMW i, cât și Soho House duc o luptă pentru inovație și creativitate în design.” spune Allison Wagner, director de comunicare pentru Soho House America de Nord.

Scopul acestei colaborări este unul care ține strict de dezvoltare, ambele branduri dorind să creeze împreună experiențe axate pe industria auto, pe artă contemporană, inovație și design. BMW i deține experiență în aceste domenii, atât datorită implicării în mai multe evenimente de artă, cât și a dezvoltării continue în care se află. Astfel, cei de la Soho House pot oferi clienților ocazia să experimenteze autoturismele de tip hibrid pe timpul călătoriei. Dintre toate autovehiculele produse de BMW, cel mai potrivit pentru acest parteneriat a fost BMW i3, deoarece se conduce ideal în zonele urbane cu o densitate mare a populației în care sunt plasate locațiile Soho House. În plus, BMW i3 oferă un design vizionar, o arhitectură ieșită din tipare, performanțe dinamice și conectivitate inovatoare, oglindind astfel misiunea celor două branduri.

„Am fost atrași de BMW, deoarece avem în comun pasiunea pentru inovație în artă și design. (…) Lansarea BMW i marchează o nouă eră pentru mașinile electrice și suntem absolut încântați că le putem oferi membrilor și vizitatorilor noștri posibilitatea de a fi printre primii care se urcă la volanul unui i3.” a declarat Nick Jones, fondatorul și directorul general al Soho House.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account