BMW Seria 4 Gran Coupe – Roșu sângeriu

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe s-a dovedit a fi extrem de interesant într-o nuanță… ceva mai specială din catalogul BMW Individual.

Chiar dacă am văzut mai multe modele de BMW M4 care apelează la artificii de design marca BMW Individual, și BMW Seria 4 Gran Coupe are acest drept. Și cand își revendică ceea ce i se cuvine, rezultatele sunt pe cât de neașteptate, pe atât de spectaculoase. Nuanța de roșu închis, sângeriu, de pe acest BMW Seria 4 Gran Coupe, Ruby Red II pe numele ei, este extrem de rară pe un astfel de model, însă tonul ei roșiatic cu siguranță atrage multă atenție asupra mașinii. Pentru un plus de contrast, etrierele sunt albastre.

Combinația de culoare cu pachetul exterior M este cel puțin frapantă, oferindu-i modelului BMW Seria 4 Gran Coupe un look rafinat, cu accente sportive. Perfect, astfel încât să se potrivească cu motorul de 3.0 litri pe benzină cu 306 CP al versiunii de motorizare 435i. Iar cutia automată cu 8 trepte asigură performanţe mai bune pentru acceleraţii comparativ cu o cutie manuală şi performanţe de consum mai bune.

Exemplarul de BMW Seria 4 Gran Coupe din poze se află la o reprezentanță BMW din Londra, dar dacă vă place, vi-l puteți comanda foarte simplu și din România, cu ajutorul dealerilor din țară. Cea mai mică problemă.

Sursă foto: BimmerToday

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account