Ce ai zice de un BMW M2 GTS?

BMW M2 GTS

BMW M2 GTS apare în lista de zvonuri și ar vrea să fie o variantă mai performantă, mai dinamică și mai extremă a celui mai mic model M de la BMW. Prezentat oficial săptămâna trecută, noul BMW M2 Coupe vine la doar o săptămână după ce bavarezii au prezentat varianta extrem a lui M4: BMW M4 GTS. Tot săptămâna trecută am văzut și câteva randări ale unui potențial BMW M2 Cabrio, dar, între noi fie vorba, între o versiune cabrio și una GTS, am alege clar versiunea cu roll-cage.  Așadar, ținând cont că în decurs a doar câteva săptămâni BMW a prezentat două modele extrem de dinamice – noul M2 și noul M4 GTS – speranțele noastre au început să crească. Și, în timp ce BMW M4 GTS dezvoltă 500 de cai-putere și devine cel mai rapid model M din istorie (cu un 0-100 km/h în 3,8 secunde), noul BMW M2 Coupe este ceva mai „domol”. Totuși, și M2-ul Coupe dezvoltă 370 CP și are un sprint 0-100 km/h în 4,3 secunde în cazul echipării cu transmisia automată.

BMW M2 GTS

Schiță de design pentru BMW M2 Coupe.

De parcă n-ar fi fost suficiente cele două modele, se pare că fanii mărcii bavareze își doresc o versiune și mai puternică a M2-ului, care să îmbrace hainele unei potențiale variante GTS. Aceasta ar putea concura de la egal la egal cu Porsche Cayman GT4, de exemplu. În trecut au apărut ceva zvonuri legate și de un BMW M2 CSL, dar se pare că au rămas doar la stadiul de zvonuri. În orice caz, o eventuală versiune GTS a noului BMW M2 ar putea beneficia de motorul ce echipeză în prezent modele M4/M3 și ar putea dezvolta până la 431 de cai-putere. Cura de slăbire care ar însoți un potențial BMW M2 GTS ar include multă fibră de carbon, eliminarea accesoriilor de „lux” cum ar fi navigația, climatizarea automată sau scaunele reglabile electrice și ar lăsa loc performanței în forma cea mai pură.

BMW M2 GTS

Nu-i așa că ți-ar plăcea un BMW M2 Coupe atât de agresiv?

În viziune artistului digital X-Tomi, un potențial BMW M2 GTS ar putea prelua paleta de culori de proaspăt lansatul BMW M4 GTS, dar și câteva dintre elementele aerodinamice. Oricum ar fi, culoarea aleasă de X-Tomi pentru caroserie, alături de jantele portocalii îl transformă pe BMW M2 GTS într-un băiat de cartier, puternic și pus pe rele. Din fericire, tot răul pe care BMW M2 GTS ar putea să-l facă va afecta doar integritatea anvelopelor.

BMW M2 GTS

Sursă: BMWBlog.com via X-Tomi

Citește și toate informațiile despre noul BMW M2 Coupe:

BMW M2

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account