BMW si Toyota au semnat un acord de colaborare ce vizeaza bateriile litiu-ion

BMW Group si Toyota Motor Corporation (TMC) au anuntat semnarea unui acord de colaborare in domeniul cercetarii ce vizeaza viitoarea generatie de baterii litiu-ion. Acordul s-a semnat in cadrul unui proiect mai mare de colaborare pe termen mediu si lung, ce vizeaza viitoarea generatie de vehicule si tehnologii care nu degradeaza mediul inconjurator, anuntat de cele doua companii pe 1 decembrie 2011.

Proiectul de cercetare din cadrul acordului pune accentul pe marirea performantei si a capacitatii bateriilor litiu-ion prin utilizarea unor noi combinatii de materiale pentru catozi, anozi si electroliti.

Pe langa acordul de colaborare in domeniul cercetarii incheiat intre BMW Group si TMC, Toyota Motor Europe (TME), filiala TMC, si BMW Group au incheiat un contract anuntat tot pe 1 decembrie, pentru furnizarea de motoare eficiente diesel de 1.6 si 2.0 litri catre TME incepand cu 2014.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account