BMW la Salonul Auto de la New York

BMW New York

BMW este nelipsit din cadrul saloanelor auto mondiale. Acestea sunt oportunitatea perfectă pentru a expune unui public larg ultimele modele apărute sau ultimele tehnolgii implementate. BMW stă bine la ambele capitole și a avut întotdeauna cu ce să iasă în evidență. În plus, au o gamă destul de largă de modele, astfel încât nu vor plictisi niciodată publicul.

După cum vă imaginați, standul BMW din cadrul Salonului Auto de la New York este imens. Un fel de BMW Welt în miniatură. Dar haideți mai bine să vedem ce au expus anul acesta.

  1. Seria 2 Cabrio

BMW New York

BMW Seria 2 Cabriolet aduce un design mai rafinat, propulsoare noi care dispun toate de cea mai nouă tehnologie BMW TwinPower Turbo, alături de soluţii inteligente BMW ConnectedDrive, precum primul sistem de navigaţie din lume care se poate actualiza automat, on-line. De asemenea se remarcă soft-topul care poate fi deschis sau închis până la 50 km/h. În acelaşi timp, BMW Seria 2 Cabriolet dispune de reţeta mărcii, unică în segment, pentru o dinamică de excepţie: distribuţie perfctă de mase, o caroserie rigidă şi propulsie spate.

  1. Seria 6 Coupe

BMW New York

Noul BMW Seria 6 Coupé întruchipează caracterul clasic al unui grand tourer exclusivist. Caroseria cu două uşi denotă o estetică atletică şi elegantă, în timp ce ambianţa modernă a interiorului este concepută să poarte patru persoane în experienţa dinamică a condusului. Datorită celor mai noi actualizări ale designului şi sistemului de propulsie, apariţia musculoasă şi potenţialul sportiv ale modelului cu două uşi se bucură de un plus de forţă.

  1. Seria 6 Cabriolet

BMW New York

Noul BMW Seria 6 Cabriolet înseamnă – în egală măsură – plăcerea exclusivistă a condusului unei decapotabile, confortul maiestuos al călătoriei şi atribute de performanţă. Realizat din stofă, soft topul sofisticat de la Seria 6 Cabriolet se evidenţiază prin arhitectura unică de “aripioară”, completată de o lunetă din sticlă care se deschide separat, şi oferă posibilităţi nelimitate de utilizare în orice sezon şi un confort acustic de neegalat.

  1. Seria 5 Sedan

BMW New York

Calităţi dinamice, confort, eficienţă, design elegant şi un pachet extins de inovaţii care au rolul de a îmbunătăţi plăcerea condusului – BMW Seria 5 deţine toate ingredientele specifice unui model best-seller din segmentul premium al clasei superioare.

Chiar dacă nu este un model nou, Seria 5 reprezintă un etalon al segmentului din care face parte și nu va înceta niciodată să surprindă cu proporţiile sale dinamice şi forma modernă.

  1. X4

DSC06577

BMW X4 combină calităţile tradiţionale ale gamei de succes BMW X cu eleganţa sportivă a coupé-ului clasic şi introduce conceptul unic Sports Activity Coupé în segmentul premium al clasei medii. X4 se bazează pe platforma tehnologică a BMW X3, dar afişează un caracter sportiv propriu şi duce dinamica la un nivel complet nou.

  1. Alpina B6 Biturbo Gran Coupe

BMW New York

Sunt puține voci care ar putea spune că BMW Seria 6 Gran Coupe 650i xDrive ar avea nevoie de ceva în plus, însă Alpina B6 BiTurbo Gran Coupe ne demonstrează că un produs, oricât de reușit ar fi el, poate fi îmbunătățit.

  1. i3 și i8

BMW New York

Prin noile BMW i3 si i8, BMW intenționează să revoluționeze segmentul de mașini hibride și electrice, livrând nu doar eficienta maxima, ci și performanță.

  1. M

BMW New York

DSC06539

EDSC06635

Deja litera M spune multe, pentru toată lumea, iar modelele BMW X6 M, X5 M și M3 le cunoaștem deja.

Sursă foto: Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account