BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW X6 M vs Mercedes ML63 AMG – Masă versus definire

Mercedes au fost cei care au transformat SUV-ul într-un muscle car pe picioroange, dar BMW au fost cei care au adus în joc definirea musculară. 

Există o perioadă în antrenamentul cu greutăți când un culturist trebuie să mănânce cât un mistreț și să tragă ca un bivol pentru a depune cât mai multă masă. Mărimea mușchilor este foarte importantă pentru concurs, dar la fel de importantă este și definirea lor. După perioada când se acumulează masă, culturiștii trec brusc la un regim menit să elimine excesul de apă și de grăsime pentru a scoate fibra la vedere. Mănâcă mai puțin, beau mai puțină apă, iar antrenamentele pentru masă sunt înlocuite de unele cardio.

BMW X6 M vs Mercedes ML 63 AMG

Dacă ar fi să comparăm Mercedes ML63 AMG cu BMW X6 M, primul ar fi culturistul acela uriaș care impresionează prin masă, în timp ce BMW X6 M ar fi cel care impresionează prin echilibru și estetică. Mercedesul este un Lou Ferigno, în timp ce BMW-ul este un Arnold. Chiar dacă ML-ul este mai masiv și mai puternic, BMW-ul este cel care câștigă la final concursul de Mister Universe.

BMW X6 M vs Mercedes ML 63 AMG 3

În clipul de mai jos avem cei doi coloși ai SUV-urilor, steroidizați la maximum, în timp ce rup fiarele pe un circuit de drag. Unul trage cu mai multă greutate, altul face mai multe repetări.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account