Audi Prologue Avant în drum spre Geneva 2015

Audi Prologue Avant va debuta anul acesta în cadrul Salonului Auto de la Geneva și este un nou studiu de design, bazat pe conceptul Prologue, menit să studieze posibilitatea introducerii pe piață a unui posibil Audi A9. Audi a anunțat debutul unui nou concept la Geneva. Noul model este, practic, versiunea Avant a lui Prologue și așa-zisul concurent al lui Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Audi Proloque Avant

Oficialii de la Audi au anunțat încă de anul trecut că Prologue va influența viitoarele modele ale companiei, începând cu modelele A6, A7 și A8. Din primele schițe ale conceptului Audi Prologue Avant se pot observa câteva caracteristici specifice Audi, cum ar fi grila hexagonala față, farurile LED și fantele de aer supradimensionate, iar în partea din spate – evacuarea dubla încorporată în bara de protecție și eleronul discret.

Audi Prologue Avant

Conceptul inițial Prologue era propulsat de un motor V8 de 4.0 litri, ce produce 597 CP. Este foarte putin probabil ca motorizarea de pe Audi Prologue Avant să fie alta. Așteptam, deci, să vedem dacă și acest concept va avea succes sau dacă va fi la fel de bine primit ca cel de anul trecut. Ce ne interesează pe noi este dacă această mișcare a celor de la Audi va impulsiona sau nu conducerea BMW pentru a lua în calcul un viitor BMW Seria 8 sau, de ce nu, un viitor BMW Seria 9. Acesta ar putea să fie bazat pe conceptul BMW Future Luxury Vision, un studiu de design ce s-a dovedit foarte apreciat în rândul celor care au avut ocazia să-l vadă live. Dacă Audi Proloque Avant și BMW Future Vision Luxury Concept vor deveni sau nu realitate și implicit concurenți serioși pentru Mercedes-Benz CLS Shooting Brake doar viitorul ne va putea spune. Cert e că pe noi nu ne-ar deranja câtuși de puțin nici introducerea în producție a lui Audi Proloque Avant, nici a lui BMW Future Luxury Vision.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account