BMW Group a donat în Bavaria 1 milion de perechi de mănuși și peste 1 milion de măști

Markus Söder, Prim-Ministru al landului Bavaria, a publicat pe pagina sa de Twitter imagini de la livrarea unui nou lot de mănuși și măști donate de către BMW Group pentru susținerea luptei cu pandemia de COVID-19.

Conform postării oficialului din Bavaria, BMW Group a donat 2 milioane de mănuși, 50.000 de măști FFP2 și 1 milion de măști medicale.

Pe contul de Twitter oficial al BMW Group, Oliver Zipse – CEO-ul contructorului bavarez, este citat spunând: “Arătăm solidaritatea și susținerea pentru personalul de urgență și asistentele care fac în fiecare zi o muncă extraordiară.” Aceste postări au fost făcute în data de 8 aprilie, moment în care Germania fuseseră înregistrate deja peste 106.000 de persoane infectate cu COVID-19, precum și peste 2.000 de decese cauzate de acest virus.

Tot în data de 8 aprilie BMW Group a anunțat pe contul său de Twitter că are în plan producerea de măști: “Vom achiziționa și vom produce măști de protecție pe care le vom distribui autorităților și angajaților la nivel mondial. Astfel, vom cumpăra utilazele pentru producția în fabricile noastre.”

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account