Care va fi urmatoarea masina dezvaluita de BMW?

Aceasta este o intrebare pe care multi dintre voi o au, asa ca am decis sa va spunem ceea ce stim pana in prezent.

In weekend-ul care a trecut, controversatul BMW X1 a fost dezvaluit mass-mediei la fabrica Leipzig din Germania. Comunicatul de presa complet va fi disponibil zilele urmatoare si, speram, sa vina impreuna cu o multime de fotografii.

BMW Seria 7 va fi in centrul atentiei anul acesta, avand trei variante de motorizare ce vor fi dezvaluite in iulie. In primul rand, modelul BMW 735d care va folosi cel mai recent motor de 3.0 litri diesel cu transmisia de 8 viteze si dezvoltand 306 CP la 4400 rot / min, cu un varf de cuplu de 600 Nm la doar 1500 rot / min.

Aproximativ in acelasi timp, fanilor sistemului xDrive li se vor indeplini dorintele: primul sportiv Seria 7 cu tractiune integrala. De asemenea, comunicatul oficial de presa cu Seria 7 Hybrid va fi transmis live, in iulie. Construit sub numele 755ih, Hibridul 7 foloseste un V8 benzina biturbo de 4.4 litri care furnizeaza 407 CP si 600 Nm, ce lucreaza impreuna cu un motor electric de curent alternativ, care poate adauga inca 20 CP si 200 Nm de cuplu.

5_series_gran_turismo_wallpaper_1_12

Deja extrem de controversatul BMW Seria 5 Gran Turismo isi va face debutul pe piata americana in cateva saptamani, deci ne asteptam sa aflam mai multe despre 550i GT si cel mai recent motor N55 atunci. Debutul oficial: Frankfurt Motor Show din septembrie.

Si nu in ultimul rand, primele vehicule Motorsport X, X5 M si X6 M, care va fi prezentate oficial in SUA in urmatoarele doua saptamani.


Cel mai recent concept BMW, Z2 sau Vision Concept, va fi introdus la show-ul IAA.

Ramanand in cadrul Grupului BMW, Rolls Royce isi va lansa cel mai recent model al lor, Ghost, in iulie, luna bogata in evenimente pentru toti fanii BMW.

La acelasi Frankfurt Motor Show, MINI va inaugurara oficial mult asteptatul model Speedster, o masina cu doua locuri, amintindu-ne de raposatul BMW Z3.

Asta e tot ce am aflat pana in prezent si speram ca acest program va ramane neschimbat, dar daca va intervenii vreo modificare ve-ti fi primii care o vor afla.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account