BMW Seria 3 cu reducere de 10.000 de euro la BMW Auto Cobălcescu

BMW Auto Cobălcescu

Dealerul BMW Auto Cobălcescu a prezentat o ofertă care ne-a făcut cu ochiul și pe care trebuie să o prezentăm mai departe. Și asta pentru că discountul este unul generos.

BMW Auto Cobălcescu este cel mai noul reprezentant al mărcii bavareze în București, iar primăvara pare că aduce și o ofertă surprinzătoare care-l privește Seria 3. Oferta despre care vorbim este disponibilă pentru două dintre versiunile de motorizare ale modelului Seria 3 Sedan, adică cele de 2,0 litri, atât benzină, cât și diesel.

Practic, pentru BMW Seria 3 Sedan 320d xDrive ai un preț de 40.460 de euro, cu TVA inclus. Pe lângă cei 190 de cai-putere ai mașinii și sistemul de tracțiune integrală, primești și transmisia automată cu opt trepte, sistemul de navigație business, pachetul de lumini, climatizare automată, faruri cu tehnologie LED, pilot automat cu funcție de frânare și multe altele. Linia de echipare este „Sport Line”, culoarea este negru, iar tapițeria este un mix între textil și piele. Practic, discount pe care-l primești de la BMW Auto Cobălcescu este de 10.314 euro, cu TVA inclus. Cealaltă versiune disponibilă este BMW Seria 3 Sedan 320i xDrive, care vine într-o echipare similară cu cea a motorizării pe benzină și are un preț special la BMW Auto Cobălcescu de 40.460 de euro, cu TVA inclus. Adică da, exact la fel cât diesel-ul, iar reducerea este de 9.117 euro, cu TVA inclus.

BMW Auto CobălcescuDacă nu ai toți banii, poți opta pentru condițiile de finanțare, iar pe scurt, în acest caz, cu un avans de 3.500 de euro plus TVA, vei avea o rată lunară de 350 euro + TVA și un set de anvelope de iarnă cadou. Partea bună cât vine vorba despre această ofertă este aceea că timp de cinci ani sau 100.000 de kilometri ai parte de lucrări de întreținere gratuite. Adică schimbarea uleiului de motor, verificarea mașinii, schimbarea filtrului de aer, a celui de combustibil, a microfiltrului, verificarea bujiilor și schimbarea lichidului de frână sunt operațiuni gratuite. Mai mult, beneficiezi și de garanția extinsă de până a trei ani, în limita a 200.000 de kilometri. Desigur, exită și varianta de Buy-Back, așa că cel mai bine ar fi să iei legătura direct cu BMW Auto Cobălcescu și să te convingi singur de beneficiile ofertei.

Descoperă colecția de lifestyle BMW și alege-ți accesoriul potrivit:

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account