Promotie Rompetrol:“Castigi alimentand din orice pozitie”. Premiul cel mare: un BMW X1

Promotie Rompetrol

Am observat pe site-ul Automobile Bavaria si in benzinariile Rompetrol campania “Castigi alimentand din orice pozitie”, prin care tuturor posesorilor de automobile ce alimenteaza la benzinariile Rompetrol li se ofera sansa de a castiga un BMW X1. Ni s-a parut foarte interesant un astfel de concurs, astfel ca i-am contactat pe cei de la Rompetrol Downstream pentru mai multe detalii.

Acestia au fost foarte amabili si ne-au pus la dispozitie cateva detalii in plus legate de campanie, pe langa cele disponibile deja pe site-ul oficial al campaniei, www.promotiirompetrol.ro

Promoţia „Câştigi alimentând din orice poziţie” continuă şi în acest an, mizând pe acelaşi mesaj şi pe aceeaşi temă, foarte populară în rândul clienţilor Rompetrol Downstream.

Ideea campaniei s-a născut după un studiu al comportamentului clienţilor în momentul alimentării cu carburant la pompă. Ne-am imaginat cum ar fi ca fiecare client să dea frâu liber personalităţii sale şi să alimenteze maşina într-o poziţie care să-i caracterizeze această personalitate. Astfel, am avut surpriza să întâlnim clienţi care chiar încercau să imite aceste poziţii în timp ce alimentau.

Promoţia “Câştigi alimentând din orice poziţie” se derulează în perioada 1 aprilie – 16 mai 2010, şi poate fi accesată dacă alimentezi cu carburant în valoare de 100 lei. Sistemul de premiere este de tip lucky draw, pe baza mesajelor cu codurile promoţionale trimise prin sms la 1841, sau accesând www.promotiirompetrol.ro.

Premiile propuse pentru aceasta promoţie sunt 10.000 de jachete impermeabile şi 2 autoturisme BMW X1 xDrive 18d cu următoarele dotări: aer condiţionat automat, servotronic, volan îmbrăcat în piele, faruri de ceaţă şi pachetele BMW Basic Service Inclusive şi BMW Mobile Care.

Pentru fiecare promoţie ne-am gândit să oferim clienţilor noştri premii cât mai utile, iar „Câştigi alimentând din orice poziţie” nu face excepţie. Dacă jacheta este un accesoriu binevenit pe orice vreme, BMW X1 este o maşină premium, care va face întotdeauna echipă bună cu carburantul de calitate superioară oferit în benzinăriile Rompetrol Downstream.

Unul din cele doua vehicule BMW a fost deja tras la sorti, asa ca daca vreti sa intrati in cursa pentru BMW-ul X1 ramas in concurs, ar fi indicat sa va grabiti, caci duminica aceasta se incheie campania. Succes!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account