Comparatie: Audi Q5 Vs. BMW X3 Vs. Mercedes-Benz GLK

Una dintre cele mai comune comparatii in ultimele cateva luni a fost aceia dintre BMW X3, Mercedes-Benz GLK si, bineinteles, noul Audi Q5 . Intr-unul din articolele anterioare, am disecat cele trei masini, pe baza aspectului lor exterior, designul interior, a performantei si a preturilor stabilite.

La scurt timp dupa, ne-am decis sa luam Audi Q5 pentru un test drive si sa-l comparam impotriva actualului X3, o comparatie, care va fi mai precisa, atunci cand BMW va lansa a doua generatie X3, anul viitor.

Baietii de la CarConnection au avut aceeasi abordare de a compara cele trei vehicule, similare pe baza criteriilor, si ar fi interesant de vazut ce au avut ei de zis.

bmw-x3-audi-q5-mercedes-glk

Care dintre aceste trei masini este cea mai buna pentru tine? In primul rand, sa stiti ca fiecare dintre aceste trei compacte SUV-uri de lux au fost introduse in ultimii doi ani. BMW X3 a fost actualizat, in 2008, cu o forma mai fina si un mod de conducere inbunatatit; Audi Q5 aparut nou-nout, in 2009, si Mercedes-Benz GLK a sosit tarziu anul trecut ca un model de 2010. Ele sunt varful de gama a segmentului mic si luxos. Fiecare dintre acestea au un motor in sase cilindrii, o transmisie automata, si disponibila ca unitate cu tractiunea integrala (este standard pe Q5 si X3, o optiune pe GLK).


Articolul complet

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account