De ce nu ciocnim mai multe X5-uri roșii?

Nu știu ce scuză găsiți voi pentru a nu vă cumpăra un X5 roșu, dar noi, după ce am văzut pozele astea, nu am găsit una.

Știm că roșul e o culoare mai țipătoare, potrivită mai mult mașinilor sport ori celor mititele, de oraș. Dar câtă vreme unii clienții își cumpără mașini mari și scumpe cu alt scop decât cel de a fi discreți, atunci nu văd de ce nu ar exista culoarea asta pe lista de opționale.

Noul BMW Seria 7 este o mașină luxoasă, elegantă, dar nicidecum nu poate trece drept o mașină discretă. Are atât de mult crom încât îi vezi blingul de la un kilometru distanță. Dacă scopul este să epatezi, atunci de ce nu epatăm până la capăt? Singurul BMW Seria7 roșu pe care l-am văzut a fost în filmul Taxi, în care Giselle Bundchen conducea un șeptar cu jante cromate pe 24. Nu-i stătea rău culoarea, chiar dacă jantele erau mai de ghetou.

Văzând și acest BMW X5 preparat de HRE, vopsit cu un roșu de Melbourne, mă gândesc că nu ar fi o alegere chiar atât de rea pentru unii. Mai ales dacă-i găsești combinația de jante care să ajute cromatica. Poate că nu ți-ai luat un X5 cu un V8 de 4,4 litri sub capotă doar pentru a o vizita pe mamaia la țară. Poate că nu te-a interesat nici garda la sol mai mare, nici tracțiunea integrală, spațiul în porbagaj sau poziția la volan mai înaltă. Poate că ți-ai luat un X5 pentru că e mare, pentru că arată bine și pentru că vrei să fii remarcat. Nu vei găsi culoarea asta în configuratorul BMW, dar roșu găsești la toate chioșcurile de vopseluri. De vopsitori buni trebuie să-ți faci griji.

Sursa – hrewheels

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account