VIDEO: BMW M ciufulește bradul de Crăciun, cu un M3 E30 Pickup

Până acum, cele mai rele lucruri care i se puteau întâmpla unui brad de Crăciun erau să fie împodobit cu prost gust, să îl dărâme pisica urcându-se în el sau, și mai memorabil, să ia foc. Dar ăsta era topul până când am văzut ce pățește un brad nevinovat dacă-l transporți cu un BMW E30 M3 Pickup.

În 1986, BMW M a creat un M3 Pickup pe baza cabrioletului din generația E30. Rolul său era să transporte piese prin uzină. Dacă vrei să afli toată povestea acestei mașini, dă CLICK AICI.

Acum mașina asta ne este readusă în atenția prin clipul pe care divizia BMW M la filmat special pentru a ne ura Crăciun Fericit! Ce se întâmplă când combini umorul german cu performanțele unui M3 Pickup și cu tradițiile de Crăciun? Cineva trebuie să iasă ciufulit din experiența asta. Iar victima neajutorată a fost chiar bradul de Crăciun. Cert este că avem de tras o singură concluzie: orice ai face, nu apela la divizia BMW M să îți livreze bradul!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account