Concurs BMW Motor AG: BMW iti aduce filmul anului

BMW Motor AG te invita la film. Poti castiga o invitaţie pentru 2 persoane la Premiera de Gală a filmului „ Poziţia Copilului”, primul lungmetraj românesc premiat cu Ursul de Aur, răspunzând pe pagina de Facebook a Motor AG la întrebarea: „Tu ce masuri ai lua pentru a reduce numarul accidentelor mortale in Romania?”

Cel mai apreciat raspuns va trimite pe covorul roşu, alături de protagonişti, echipa de producţie şi celelalte personalităţi din media şi cultură invitate la acest eveniment exclusivist.

Dealerul Motor AG Pitesti este partener la producţia filmului, care va fi prezentat in avanpremiera luni 4 martie la Teatrul National din Bucuresti, incepand cu ora 19.30.

Convinge-i pe cei de la Motor AG ca iţi doreşti cu adevărat să iei parte la acest eveniment, postând pe pagina lor de Facebook raspunsul la intrebarea sus-mentionata. Castiga răspunsul care strânge cele mai multe Like-uri.

Pentru a participa la concurs, trebuie să fii membru cu drepturi depline al comunităţii BMW Motor AG (Like page & Share post). Regulamentul complet al concursului este disponibil aici.

Concursul se desfasoara pana la data de 3 martie 2013 ora 23:59. Castigatorul va fi anuntat pe data de 04 martie, ora 10:00, pe pagina de facebook BMW Motor AG.

Succes!

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account