Zvonuri: MINI lucreaza la un model Countryman cu sapte locuri

mini-countryman

Revista britanica oarecum de incredere AutoExpress anunta o stire din lumea MINI, legata de variantele viitoare ale modelului recent dezvaluit MINI Countryman. Unul din acestea este un vehicul cu sapte locuri, care dupa parerea noastra nu este decat o speculatie.

Se zvoneste ca acesta va purta numele de “Plus”, si se intentioneaza ca vehiculul cu sapte locuri sa preia o parte din clientii lui Nissan Qashqai+2, precum si a altor vehicule mai traditionale de transport, cum ar fi VW Touran.

Potrivit AutoExpress, care il citeaza pe Dr Wolfgang Armbrecht, Brand Manager al marcii MINI, Countryman ar putea fi facut chiar mai mare de atat. „Am putea lua in calcul un ampatament de 2.60 m pana la 2.70 m”, a declarat acesta.

Dar cu o crestere de 10 cm, ampatamentul si caroseria par insuficiente sa adaposteasca un al treilea rand de scaune, si de aici provin suspiciunile noastre legate de validitatea acestor noutati.

Alte versiuni MINI includ MINI Moke, bazat pe Beachcomber, care a fost prezentat la Salonul auto de la Detroit.

Pana cand vor aparea dovezi mai solide, pastram aceasta informatie la capitolul zvonuri.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account