Furious 7 – Making of: Lykan Hypersport sare dintr-un turn

Fourious 7 – Making of: Lykan Hypersport

Furious 7 a ajuns în cinematografe săptămâna trecută. Al șaptelea capitol din franciza Fast and Furious a spulberat fără loc de întoarcere box-office-ul românesc și a avut un record absolut de 196.210 de spectatori în weekendul de lansare, doar în România.

Omagiul adus lui Paul Walker a umplut sălile de cinema. Acum, noi nu știm dacă voi ați văzut Furious 7 sau nu, dar lăsând la o parte moartea regretatului actor, cascadoriile cu mașini sunt pur și simplu imposibile. Pe lângă scena cu mașinile care sar din avion, care este realizată pe bune, cea de-a doua scenă din Furious 7 care ne pune semne de întrebare este cea cu un exemplar Lykan Hypersport, care sare din turnurile Etihad Towers, în Abu Dhabi. PRIN turnurile Etihad Towers, de fapt. Această cascadorie este, de departe cea mai nebunească din toată seria Fast and Furious. În mod evident, a fost realizată cu ajutorul generatoarelor de imagine.

O să fiți surprinși, dar conform lui Lee Loveridge, profesor de fizică în cadrul Pierce Collage, aceasta este, probabil, cea mai plauzibilă cascadorie din tot filmul, datorită specificațiilor mașinii și distanței dintre turnuri. Lycan Hypersport este dotat cu un motor de 3.7 litri, ce livrează 750 CP, sprint-ul 0-100 km/h fiind realizat în doar 2.8 secunde. Bineînțeles, există o mulțime de elemente în joc, inclusiv aterizarea și virajele din interiorul clădirilor, dar, fizic vorbind, cascadoria putea fi realizată și în viața reală. Doar că era păcat să arunce pe geam, la propriu, 3.4 milioane de dolari și să strice unul din cele 7 exemplare de Lycan Hypersport existente.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account