BMW Blog stă de vorbă cu BMW M Performance

Andra Bâtu, Marketing Manager After Sales BMW Group România, ne povestește într-un interviu video despre ce înseamnă BMW M Performance și cu ce se mănâncă el.

Să vă spunem un secret. Dacă ai un BMW nou și vrei să ți-l modifici, există o piață imensă pentru accesorii aftermarket la care să apelezi. De la băiatu care toarnă fibră de sticlă  în cazanul de borș al bunică-sii până la tuneri de vază cum sunt Hamann, Schnitzer sau CartofiPai, toți pot să-ți ia banii pentru o culoare mai stridentă, niște jante mai mari și niște cai în plus. Sigur, unii se mulțumesc să aibă un BMW configurat Individual, alții se mulțumesc cu negru și interior bej, dar mai sunt unii care vor un look mai supărat, dar cât se poate de natural, cu piese care se integrează foarte bine în formele din fabrică ale mașinii. Și uite așa apare pe lista ta ceva foarte aproape de locul de unde ți-ai luat mașina – BMW M Performance. Nu-i deloc un tuning ieftin, dar asta se vede și în calitatea materialelor și în calitatea manoperei. Mașinile modificate de ei arată de parcă așa au ieșit din fabrică, nu dintr-un service unde se mănâncă parizer pe capotă în timpul lucrului.

Andra Bâtu este o fată care-și dă toată silința să ne explice și să ne convingă că meritele unui tuning BMW M Performance stau în accesoriile exclusiviste, în calitatea lor de fabricație și a manoperei, dar și a garanției oferite. Vedeți aici cum sună asta.

 

BMW M Performance a avut o cifră de afaceri globală de aproape 90 de milioane de Euro în 2014 și o creștere de 31% față de anul trecut, cele mai profitabile vânzări fiind cele de jante, softurile de putere și sistemele de evacuare. Modelele BMW care au fost cele mai accesorizate de M Performance au fost X6, X5 și BMW Seria 5.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account