Inca o aplicatie iPhone de la BMW: BMW X3 Anywhere

BMW mai face un efort pe piata aplicatiilor pentru dispozitivele mobile. Cea mai noua aplicatie lansata vine de la BMW North America si se numeste „BMW X3 Anywhere”. Aplicatia este construita pe principiul „realitatii amplificate” si ofera idei de diverse cadre unde iti poti amplasa X3-ul.

Posesorii de BMW ce utilizeaza un iPhone sau un iPod Touch pot utiliza aplicatia pentru a incadra X3-ul in mai multe scenarii. Iata o scurta descriere a aplicatiei, asa cum este ea oferita de BMW in iTunes:

„Va prezentam X3 Anywhere. Cu ajutorul iPhone-ului sau iPod-ului Touch, aceasta aplicatie de „realitate amplificata” va permite sa vizualizari cum ar arata X3-ul amplasat intr-un anume loc. Mai intai alegeti culoarea masinii. Apoi selectati un fundal: strada voastra, restaurantul preferat sau plaja. Puteti si sa schimbati proportiile sau unghiul in care este asezat X3-ul in cadru. Dupa ce sunteti multumiti de rezultat, faceti o fotografie. Apoi salvati-o sau trimiteti-o prietenilor pe Facebook. Nu este doar realitate amplificata pentru noul X3. Este chiar experienta suprema de realitate amplificata pentru Ultimate Driving Machine.”

Aplicatia BMW X3 Anywhere poate fi descarcata de pe iTunes.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account