Revizie BMW cu reducere de până la 40% în rețeaua de service națională

revizie bmw

BMW România, împreună cu rețeaua națională de service-uri BMW, a pregătit în perioada 15 ianuarie – 31 martie un program de reduceri de până la 40% pentru schimbul de ulei și filtre.

Dacă ai nevoie de o revizie BMW pentru mașina ta, atunci până pe 31 martie 2017 poți beneficia de o reducere de până la 40% la schimbul de ulei filtre, iar această ofertă include și generații mai vechi. Practic, începând cu BMW Seria 3 E46, toate modele pot beneficia de această reducere pentru revizie BMW.

Oferta pentru pachetul de revizii include schimbarea uleiului de motor cu Uleiul de motor Original BMW, inclusiv eliminarea vechiului ulei, înlocuirea filtrului uleiului de motor, înlocuirea filtrului de aer, înlocuirea filtrului de carburant, înlocuirea microfiltrului, resetarea afişajului de service în conformitate cu specificațiile din fabrică, manopera. Reducerea este de până la 40%, în funcţie de tipul modelului şi motorizare şi este acoperită pentru toate modelele BMW, începând cu BMW Seria 3 generaţia a patra (BMW E46).

Din 2007, toţi clienţii de automobile noi BMW în România beneficiază gratuit, în standard, de pachetul BMW Service Inclusive. Acesta include gratuit operaţiile de întreţinere de bază pentru primii 5 ani sau 100.000 km. Oferta vine să răspundă celor care automobile care nu se mai încadrează în această ofertă sau celor care au achiziţionat modele din afara ţării şi nu au pachetul BMW Service Inclusive în echiparea maşinii. „Am investit mult în echipamente moderne, training şi soluţii avansate de reparaţii. Vrem să oferim posesorilor de automobile BMW toată susţinerea în reţeaua de service-uri autorizate BMW România. Această ofertă deosebit de avantajoasă este prima dintr-un plan de acţiuni care se vor adresa atât clienţilor de modele noi, cât şi posesorilor de automobile mai vechi”, a explicat Dominik Trzupek, After Sales Manager BMW Group România.

Câteva exemple de prețuri reprezentative pentru reducerea de preț pentru această revizie BMW pot fi ilustrate cu oferta pentru BMW Seria 3 E90/E91. Astfel, pentru o motorizarea diesel vei plăti un preț ce pornește de la 1.120 de lei, redus de la 1.780 de lei. Pentru un BMW Seria 3 E90/E91 pe benzină vei plăti pentru schimbul de ulei și filtre 760 de lei, prețul fiind redus de la 1.130 de lei. În această campanie petru o „revizie BMW” participă 21 de service-uri autorizate BMW din întreaga țară, iar revizia BMW cuprinde schimbarea uleiului de motor cu ulei original BMW, înlocuirea filtrului de ulei, înlocuirea filtrului de aer, a filtrului de carburant, a microfiltrului, resetarea afișajului de service în conformitate cu specificațiile de fabrică și manopera. Pentru mai multe detalii și pentru a vedea lista completă a service-urilor participante în campanie poți accesa site-ul www.bmw.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account