Inca un zvon: Vom vedea viitorul BMW M3 sedan inlocuit de un M3 hatchback Gran Turismo?

Doar o randare nerealista realizata de InsideLine

Un zvon publicat de revista americana Roundel declanseaza dezbateri aprinse in lumea BMW. In cel mai recent numar al revistei, un articol ce mentioneaza inlocuirea lui BMW M3 Sedan cu un M3 Gran Turismo a inceput deja sa nasca controverse in randul fanilor BMW.

Urmand acelasi principiu ca in cazul modelului Seria 5 GT, designerii incearca sa creeze un M3 Gran Turismo care ar putea concura cu masini precum Audi RS4 Avant sau Mercedes-Benz C63 AMG T-Modell.

Nu e prima oara cand auzim despre posibilitatea ca M3 Sedan sa fie scos din productie la viitoarea generatie, dar e cu siguranta o premiera faptul ca un M3 Gran Turismo e lansat in joc. Am aflat deja ca BMW va produce un model Seria 3 Gran Turismo, ce va fi lansat odata cu viitoarele modele Seria 3.

In ciuda faptului ca zvonul este publicat de o publicatie de incredere si a fost reluat de multe alte reviste auto, va sfatuim sa tratati aceasta stire cu scepticism.

InsideLine merge chiar mai departe si creeaza o randare ingrozitoare a lui M3 Gran Turismo, folosind ca punct de plecare stilul modelului actual BMW M3 Sedan.

P.S. Ignorati si numarul de pe placuta de inmatriculare.

[Sursa: Roundel via m3post ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account