La prima intervenție în service la un dealer autorizat BMW primești un voucher de 350 de lei

Service-urile independente au jucat mereu cartea prețurilor, pentru a concura cu service-urile autorizate BMW. Dar calitatea serviciilor este evident în favoarea atelierelor autorizate, prin folosirea exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii de testare de ultimă generație, precum și prin experiența tehnicienilor specializați. Mai mult de atât, BMW susține clienții care fac prima intervenție în service la un dealer autorizat BMW, acordându-le un voucher de 350 de lei.

Până la urmă, nimic nu poate compensa calitatea serviciilor tehnice la care apelezi pentru a întreține automobilul propriu. De aceste servicii depind siguranța, experiența de condus, devalorizarea mașinii și anduranța sa. Practic, experiența premium pentru care alegi un automobil BMW este deplină și prin calitatea serviciilor pe care BMW le oferă clienților săi.

Din aceste motive, BMW vine în întâmpinarea posesorilor de modele înmatriculate în România, susținându-i inclusiv financiar să apeleze la standardele înalte asigurate de service-urile sale autorizate. Astfel, a fost demarată din luna martie a acestui an campania “Welcome to BMW”, dedicată clienților care fac prima vizită la un service autorizat BMW din România. În cadrul acestei campanii este oferit un voucher cu valoare netă de 350 de lei, pentru posesorii de automobile BMW cu vechime de până la 10 ani. Acest voucher poate fi apoi utilizat la următoarea operațiune tehnică realizată la un service BMW.

Ca un bonus, dacă la prima vizită plătită la un service BMW se efectuează și schimbul de ulei, atunci clientul primește acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care. Acestea sunt serviciile de asistență oferite de BMW în cazul defecțiunilor tehnice.

Valabilitatea voucherului de 350 de lei este de 1 an. Iar clientul îl poate utiliza oricând în acest interval. La emiterea voucherului, asistentul de service îl completează cu numele clientului, dar și cu seria de șasiu a automobilului. Astfel, voucherul este transmisibil către un nou proprietar, în cazul în care automobilul este vândut. Desigur, voucherul este transmisibil dacă vânzarea mașinii se face în intervalul de valabilitate al acestuia.

Care sunt condițiile pentru acordarea voucherului de 350 de lei?

Voucherul cu valoare netă de 350 de lei este acordat pentru orice automobil BMW cu vechime de maximum 10 ani, care este înscris în România. Nu se oferă contravaloarea în bani a voucherului, iar acesta poate fi folosit doar pentru operațiuni tehnice a căror valoare este de minimum 350 de lei plus TVA.

Voucherul este valabil pentru reparațiile tehnice sau la nivel de caroserie, care includ costul pieselor și accesoriilor, precum și prețul manoperei. Cu alte cuvinte, voucherul nu poate fi utilizat și pentru achiziționarea accesoriilor originale BMW sau a produselor de lifestyle, care nu includ și costuri de montaj.

În această campanie este înscrisă întreaga rețea de service-uri BMW din țară. Poți afla mai multe detalii contactând cel mai apropiat dealer sau service BMW. Și, totodată, site-ul bmw.ro îți prezintă informații despre toate serviciile și ofertele disponibile pentru automobilul tău.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account