Tom Cruise coboară scările cu un BMW M3

Dacă vrei să afli care sunt cele mai noi tehnici de a coborâ scările cu un BMW M3, atunci Tom Cruise este profesorul potrivit.

Tom Cruise este un actor de filme de acțiune veritabil. El își face singur cascadoriile și ouăle ochiuri din fiecare dimineață. În filmele sale l-am văzut pilotând avioane, călărind motociclete, mașini de NASCAR sau armăsari.  L-am văzut dansând în chiloți prin casă, sărind de bucurie pe canapeaua lui Oprah, încercând să-l asasineze pe Hitler, dând buzna neinvitat la o orgie ocultă și întoarcându-se în timp de mai multe ori pentru a salva lumea de la o invazie extraterestră. În ultimul său film îl vedem cum coboară scările la volanul unui BMW M3. Unii oameni pur și simplu nu mai vor să facă mai mișcare în zilele noastre.

Cel mai nou film din seria Misiune Imposibilă îl va avea pe Tom în rolul principal, pe Simon Pegg în cel secundar, dar și un BMW M3 în rolul unei mașini care-i scoate din dificultăți atât de răspândite prin filmele de acțiune. Noi am apucat să vedem un astfel de BMW M3 de filmare când am fost în vizită la BMW Welt, dar ce a pățit mașina din imagini nu este vreun truc de marketing. Tom chiar a făcut-o praf la filmări și nu l-a interesat dacă a lovit-o uniform sau nu. Nu pentru că Tom e prea puturos să coboare pe jos scările ori pentru că nu știe să conducă, ci pentru că așa-i în filme. Nu vrem să vă povestim filmul, dar Tom nu moare la final, iar misiunea imposibilă are succes în cele din urmă, în mare parte datorită BMW-ului care le-a salvat viața, pentru că dacă mureau prea devreme nu mai era mișto filmul.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account