MINI își scoate „supereroii” la înaintare și demonstrează că mai puțin este mai bun

mini superleggera concept

Ca de obicei, MINI îndrăznește să fie diferit, și o face la nivel general. Bossul MINI ne explică noua strategie a producătorului.

În urma rezultatelor neîncurajatoare în vânzări obținute de către modelele Roadster, Coupé și Paceman, MINI se hotărăște să le scoată din producție. Astea nu sunt neapărat vești noi, însă sunt confirmate de către bossul MINI, Peter Schwarzenbauer, care ne povestește un pic și din planurile de viitor ale producătorului:

„În linii mari, industria auto tinde să ocupe din ce în ce mai multe nișe pentru a genera un volum mai mare. Mini este un brand care va demonstra că și opusul poate fi de efect.”

MINI Clubman

Schwarzenbauer spune că modelele rămase în gamă – Hatch cu 3 și cu 5 uși, Clubman, Countryman și Convertible – vor fi „supereroii” familiei, cu caractere independente și puternice. „Ne vom concentra pe cinci modele-nucleu, pe care-i alintăm supereroi” declară Schwarzenbauer. „Fiecare erou are un caracter puternic, independent, pe care un vânzător îl poate asocia clientului după doar o scurtă conversație. Lucrând cu o gamă mai restrânsă, vom putea să fim mai concentrați.”

Acestea sunt vești bune, dacă scenariul este următorul: vânzările crescute vor aduce suficiente resurse în seiful Mini încât producătorul să materializeze modele cu adevărat distractive – cum pare să fie Superleggera.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account