BMW şi decoperirea prin călătorie: sudul Portugaliei văzut prin obiectivul magic al „Traveller’s tales”

„Călătorind poţi descoperi mai bine o ţară. Îţi poţi impune ritmul, poţi trece repede de la lun loc la altul sau poţi să nu te grăbeşti deloc. Poţi să te opreşti oriunde vezi un peisaj care ţi-ar plăcea să-l explorezi sau o experienţă pe care vrei să o ai. Aceasta adaugă calitate timpului pe care îl petreci – nu mai sari de la un punct de reper la altul, începi să de bucuri de călătoria în sine, întâlneşti localnicii şi alţi călători, te bucuri de mâncare care poate nu era destinată turiştilor obişnuiţi şi absorbi autenticitatea”, explică Stanly & Katya, exploratorii din spatele proiectului „Traveller’s tales”.

Filmările aeriene sunt o oportunitate unică pentru un nou mod de explorare a destinaţiilor de călătorie. Stanly & Katya s-au impus de-a lungul anilor prin filmele remarcabile realizate prin Europa sub numele „Traveller’s tales”. Profitând la maximum de avantajul noilor oportunităţi aduse de dronele foarte sofisticate, cei doi au creat videoclipuri spectaculoase care oferă o nouă perspectivă a faimoaselor destinaţie de călătorie. Aşa că „instrumentele” lor favorite sunt mereu o dronă DJI Phantom şi un automobil rapid şi confortabil.

Echipa a avut deja o colaborare strânsă cu BMW prin scurtmetrajele realizate în Scoţia şi România. Pentru noul lor film, „Descoperă Portugalia”, noul BMW X3 xDrive20d s-a dovedit a fi partenerul de călătorie perfect. Noul SAV a oferit acces rapid şi eficient la unele dintre cele mai frumoase locaţii din sudul Portugaliei şi i-a susţinut pe Stanly & Katya în drumul lor spre o premieră – aceasta a fost prima filmare oficială cu drona peste Parcul Natural Sintra-Cascais. De asemenea, le-a oferit protecţie confortabilă împotriva valului de căldură extremă din august, cu temperaturi care au depăşit +45°C în numeroase ocazii.

A fost o aventură de 2500 de kilometri care a inclus peisaje naturale superbe şi arhitectură impresionantă, scenariu perfect pentru filmări cu drona. În acelaşi timp, fascinaţi de oamenii şi străzile vii ale Lisabonei, cei doi exploratori au coborât pentru prima dată către viaţa dinamică a oraşului prin portrete foarte detaliate şi expresive. The Orchestra de Tineret pentru Coarde din Olanda, care a avut reprezentaţie la Lisbon MusicFest în interiorul Bisericii Batalha, a fost o apariţie surprinzătoare şi puternică, în timp ce muzicienii de stradă Os Camelos au oferit un moment foarte energizant.

„Călătoria noastră prin Portugalia ne-a făcut să vrem mai mult. Fără îndoială, să planificăm vizitarea celorlalte locuri nu ar fi făcut posibilă şi includerea nordului ţării într-o singură călătorie! Această dorinţă de a descoperi ne-a făcut să comunicăm, să inventăm, să învăţăm, să întâlnim oameni şi să explorăm locuri. Este ceva minunat să conduci spre orizont şi apoi să priveşti dincolo de el cu ajutorul dronelor. Aceasta este experienţa pe care vrem să o împărtăşim prin scurtmetrajul nostru despre «Discovering Portugal». Savuraţi-l!”, au spus Stanly şi Katya despre experienţele lor.

Cameră principală:
Sony a7R2 + obiective Zeiss Batis şi Loxia 

Cameră aeriană:
DJI Phantom 4 Pro

Coloană sonoră:
Cover rock Our Last Night al piesei „The Middle” by Zedd ft. Maren Morris, Grey.

Principalele locuri de filmare:
Ponta da Piedade
Lagos
Benagil Caves
Mânăstirea Batalha
Castle of Templars and Convent of Christ
Cabo Carvoeiro
Nazaré
Plaja Adraga
São Martinho
The Palace of Monteiro the Millionaire
Plaja Ursa
Castelul de Moors
Palatul Pena
Bairro Alto
Santa Justa Lift
Statue of António Ribeiro
Ascensor da Bica
Arco da Rua Augusta
Turnul Belém

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account