O noua randare BMW X3 2011

BMW X3 F25 randare

Mai sunt doar trei luni pana cand vom vedea primele fotografii oficiale ale sale, iar pana atunci viitoarea generatie BMW X3 continua sa fie in centrul atentiei. Primele fotografii din faza de evaluare finala au fost surprinse saptamanile trecute de catre fotografii de poze spion.

Zilele trecute, revista AutoWeek a publicat ultima lor randare a acestui SAV premium din segmentul mediu. Asa cum arata si randarea, BMW X3 2011 a crescut in dimensiuni, avand acum 4,62 m lungime. A doua generatie X3 este construita pe platforma viitoarei generatii Seria 3 si ne infatiseaza linii de design mai rotunjite, si un aspect mai suplu.

Dat fiind ca X1 este modelul entry-level in familia X, X3 2011 se va pozitiona putin mai sus, atat ca marime cat si ca stil, spre dimensiunile primei generatii BMW X5.

Linia “rasturnata” a geamurilor, element caracteristic la X3, va fi din nou evidenta si va reprezenta un element de design ce va fi asociat cu modelul in sine. Plafonul va fi mai inclinat decat la modelul actual, ceea ce-i va conferi un aspect mai sportiv.

Noul X3 va fi destinat clientilor ce isi doresc un SAV cat mai dinamic; SUA vor ramane probabil tinta principala.

Productia viitorului X3 va fi mutata de la fabrica Magna din Graz, Austria, pe teritoriu american, la unitatea de productie din Spartanburg, ceea ce va mai reduce din costurile de productie.

Noul BMW X3 va fi prezentat la sfarsitul anului 2010, si va fi pus in vanzare la inceputul lui 2011.

[Sursa: AutoWeek via GermanCarForum – Klier]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account