Gerovital
Gerovital
Gerovital

Ai vrea un Alpina X1? Are vreun sens?

Dupa cum au raportat cei de la GCZ, moara de zvonuri de la Frankfurt IAA Auto Show a scos un interesant …. zvon. Compania de automobile cu sediul in Buchloe, Alpina, a afisat interes in lansarea unui model bazat pe BMW X1 Sports Activity Vehicle.

Zvonurile merg chiar mai departe, mentionand faptul ca X1 Alpina ar trebui sa fie alimentat de un motor Diesel cu sase cilindri in linie, fie turbo sau biturbo.

Deoarece aceste zvonuri au venit de la o singura sursa, nu vom cauta mai adanc, dar am dori sa ne concentram mai mult pe intrebarea daca un model bazat pe Alpina X1 ar avea sens pentru ei. Se va potrivi un X Sports Activity Vehicle brandului lor?

2010-bmw-x1-135-655x438

Nu exista nici o indoiala ca cei de la Alpina pot construi masini de inalta performanta, masini ce le-am vazut de-a lungul anilor, precum B7, B6, B3 sau D3, dar poate micul SAV X1 sa fie adus pana la standardele lor de performanta?

Prezentand mai multe linii de proiectare dinamice, avand dimensiuni de gabarit mai mici decat orice alt model X si care deja prezinta o mare performanta in unitatile de testare, in opinia noastra, X1 poate fi un bun candidat pentru un model de Alpina.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account