Poliția din Dubai te trage pe dreapta într-un BMW i8.

Politia Dubai

Lăudat fie Allah și profetul Mahomed pentru acest BMWi8 care ne ajută să luptăm împotriva infidelilor fără mustăți.

Poliția din Dubai are un parc auto de invidiat, a cărui valoare ar putea hrăni o țară din lumea a treia de trei ori, cu mic dejun, prânz și cină, și ar umple deșertul cu apă plată Evian și lalele mov. Pe lângă Bugatti Veyron, Aston Martin One 77, Ferrari FF, Lamborghini Aventador, Bentley Continental GT, Mercedes SLS, Lexus RC-F sau McLaren MP4 12C, poliția cu mustață din Dubai s-a ales și cu noul BMW i8, conform site-ului Arab GT.com.

Politia Dubai

La cât de petroliști sunt oamenii pe acolo nu ai zice că un bolid hibrid este o mașină pe placul lor, însă polițiștii cu mustăți de aici par mai sensibilizați de design și de „ușile care se ridică în sus” decât de tehnologia BMW-ului i8. Poate că mașinile astea sunt mai mult niște contracte de imagine decât instrumente necesare pentru prinderea și imobilizarea infractorilor vitezomani, dar trebuie să recunoaștem că într-o lume unde mai tot omu are cel puțin o mașină care atinge 300 km/h și cel puțin un kalashnikov aurit, și poliția are nevoie de niște iepuri din ăștia de milioane de euro care să alerge după infidelii care depășesc bariera sunetului. Și cum un BMW i8 se poate furișa fără zgomot pe lângă infractori, nu-i de mirare că hibridul bavarez poate fi mai folositor decât un supercar superzgomotos ori decât un hipercar hiperzgomotos.

 

Sursa – ArabGT.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account