Randare apropiata de realitate: BMW M3 2014

Iata o randare bazata pe cele mai recente poze spion, si care infatiseaza intr-un mod foarte realist partea frontala a viitorului BMW M3 2014.

Mai intai, imaginea creata in Photoshop infatiseaza un power dome ca cel vazut pe cateva vehicule prototip, semn ca BMW va continua sa ofere acest element de design si la viitoarea generatie M3. In al doilea rand, partea frontala are o infatisare agresiva, asa cum este de asteptat de la un model M3. Bara fata preia elemente de design de la modelul recent lansat M6 si cu prize de aer in genul celor de pe 1M. Orificiile de ventilatie sunt mai mari si confera masinii o prezenta dominanta.

Viitorul BMW M3 F80 va fi lansat pe piata in 2014, si va fi propulsat de un motor cu sase cilindri in linie. Motorul este unul nou dezvoltat, de 3.2 litri, care dezvolta 450 CP, dar care ar putea atinge 480 CP cu un nou pachet de performanta. Intr-o conversatie anterioara purtata cu Presedintele BMW M, Dr. Nitschke, am aflat ca scopul diviziei M in ce priveste modelul M3 este reducerea la minim a greutatii.

“Acesta este unul din cele mai importante obiective pentru noi: reducerea greutatii,” a declarat Dr. Nitschke cu privire la viitoarele produse M. “In cazul noilor modele M5 si M6 am redus putin greutatea, dar reduceri semnificative vor putea fi vazute la noul M3. Nu folosim doar componente realizate exclusiv din aluminiu, ci suntem si pionieri in industria noastra in ce priveste utilizarea fibrei de carbon intr-o serie de modele. Vom instala si mai multe componente realizate doar din fibra de carbon”.

BMW M3 F80 va debuta sub forma de concept la Salonul auto de la Geneva 2013, in vreme ce versiunea de serie va fi prezentata in toamna, la Salonul auto de la Frankfurt.

[Randare; Jerry | JADesigns75]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account