Lexus RX se dezvăluie la New York

Lexus RX

Lexus își surprinde fanii și prezintă unul dintre cele mai bine păstrate secrete în cadrul Salonului Auto de la New York – noul model RX. Cu vânzări globale de peste 2.1 milioane de unități, Lexus RX este de departe cel mai bine vândut model al producătorului japonez. De fapt, trei din zece autovehicule vândute de Lexus sunt RX. Interesante cifre, nu-i așa? În ciuda succesului pe care l-a avut de-alungul timpului, nu se poate spune că impresionează în vreun fel sau că este una din cele mai dorite mașini. Aceste aspecte se vor schimba acum, o dată cu apariția noului model RX 2016.

Lexus RX

Designul exterior este sportiv, muscular și agresiv, RX intrând astfel în rând cu competitorii săi de la BMW, Audi și Mercedes. Partea frontală se impune prin grila imensă, blocurile optice sub formă de „L” dar și prin liniile tăioase ale caroseriei. Dacă ne îndreptăm privirea spre partea din spate, observăm un hayon masiv, evidențiat de stopuri ascuțite cu LED.

Lexus RX

Schimbările majore vin din interior, unde producătorul japonez a redesenat majoritatea liniilor bordului și a plusat cu tehnologie. Lexus RX dispune de un heads-up display color, un display full screen de 12.3 inch cu o interfață intuitivă și o consolă centrală aerisită, neîncărcată inutil cu butoane.

Vor fi două variante de motorizări disponibile: RX 350, cu un motor V6 de 3.5 litri, ce va dezvolta 300 CP și hibridul RX 450h, cu același motor V6 de 3.5 litri asistat de un motor electric, care oferă o putere cumulată tot de 300 CP.

În mod evident, sunt implementate o mulțime de sisteme active de siguranță, dintre care enumerăm: Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Automatic High Beam, Lane Keep Assist,Dynamic Radar Cruise Control, Adaptive High-beam System, Panoramic View Monitor și Blind Spot Monitor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account