Randare: BMW Seria 1 M Coupe

Evenimentul Oktoberfest 2010 a gazduit dezvaluirea partiala a noului BMW Seria 1 Coupe. Majoritatea detaliilor legate de noul 1 M Coupe raman secrete, dar ce am aflat de exemplu este faptul ca nuanta unica Orange Metallic va fi una exclusiva pentru aceasta, iar dupa spusele Dr. Kay Segler, “Aceasta nuanta va face istorie” si va fi tinuta minte pentru aspectul sau unic.

Din fotografiile prezentate la eveniment se puteau observa componentele suspensiei din aluminiu forjat, sistemul de evacuare de tip quad, diferentialul cu alunecare limitata.

Ecartamentului noului 1M Coupe este mai mare decat la modelul 135i si suntem de parere ca ar putea fi la fel de mare sau si mai mare decat cel al modelului actual M3.

Detaliile legate de sistemul de rulare raman si ele secrete, si oficialii BMW nu sunt pregatiti pentru moment sa faca vreo declaratie oficiala. Suntem de parere ca noul 1M Coupe e propulsat de un motor bazat pe N54 twin-turbo, si modificat ulterior de Divizia M. Se zvoneste ca puterea livrata va fi de cel putin 345 CP, cu ajutorul unui intercooler mare, imbunatatit. Legat de greutate, se zvoneste ca masina va avea cca 1.500 kg, dar credem ca va cantari mai mult. Chiar daca acest lucru nu a fost confirmat printr-o declaratie oficiala, sursele noastre indica faptul ca BMW Seria 1 M Coupe va fi echipat doar cu o transmisie manuala cu sase rapoarte.

In saptamanile ce vor urma, BMW va continua sa dezvaluie putin cate putin noul BMW Seria 1 M coupe, printr-o serie de noi fotografii si teasere video.

Intre timp, specialistii talentati in Photoshop de la Bimmerpost si Germancarforum ne ofera o randare a viitorului 1 M.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account